Nazaj v mesto
Zemljevid strani
Skoči na vsebino
D

Hudomušni ideji za igro z vodo

Živijo prijatelji!

Danes bom z vami delil dve imenitni zamislici za poletni igri z vodo. Prepričan sem, da nam poleti ni treba oditi na morje, da bi se imeli super. Z nekaj hudomušnosti lahko imamo tudi doma poletno zabavo z vodo. Brž povabi prijatelje in naj se poletne vragolije pričnejo!

 

Ples v dežju sredi belega dne

Ali je mogoče, da ustvariš dežne kapljice, medtem ko zunaj sije sonce in je nebo brez oblačka? Sam ti bom razkril, da je mogoče in to na zelo preprost način. S prijatelji vzemite vrtno cev in vodno prho usmerite visoko v zrak. Vsak izmed vas naj medtem pokaže svojo plesno točko, drugi pa za njim ponovite gibe. Kot bi mignil, boste ustvarili čisto svoj unikaten ples v dežju sredi belega dne.

 

Vodno kegljanje

Nima nihče od prijateljev kegljev? Brez skrbi. Domislil sem se prima ideje za poletno kegljanje na prostem. S prijatelji se razdelite v dve skupini. Vsaka skupina naj 5 biorazgradljivih lončkov napolni z vodo in jih kot keglje postavi vodoravno v vrsto. Priskrbite še poljubno veliko žogo in se pomerite v najbolj zabavnem vodnem kegljanju. Zmaga tista skupina, ki bo nasprotnikom prej podrla in izpraznila vse lončke. 

C